Hoe jij Stay4all kan steunen

Alle beetjes helpen

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om een steentje bij te dragen aan de Stay4all Foundation. Kom overnachten of vergaderen bij Stayokay of word member. Het is ook mogelijk om een uitje of verblijf te doneren.

Overnachten bij Stayokay

Bij het boeken van jouw verblijf bij Stayokay kun je tijdens het boekings­proces op Stayokay.com aangeven dat je wil doneren aan de Stay4all Foundation.

Vergaderen bij Stayokay

Door te vergaderen in één van onze vergader­locaties steunt jouw bedrijf de Stay4all Foundation: van elk vergader­arrangement wordt €1 p.p. automatisch gedoneerd.

Word member

Kom je graag bij Stayokay dan is de Stayokay card iets voor jou. Met de membercard krijg je 10% korting op je verblijf én doneer je automatisch € 1,- aan de Stay4all Foundation.

Doneren?

Doneer een onderdeel van het verblijf

Wil je graag als organisatie een bijdrage leveren aan de Stay4all Foundation zodat zoveel mogelijk kinderen met hun klas op schoolkamp kunnen gaan of kinderen met hun ouders een korte vakantie kunnen beleven, dan komen we graag met je in contact. Hoe je een bijdrage kunt leveren? Bijvoorbeeld door het regelen van vervoer of het gratis ter beschikking stellen van tickets voor dierentuin, attractiepark of museum.

Neem contact met ons op via het contactformulier of [email protected].